UPP OCH NER, FRAM OCH TILLBAKA, BERG OCH DALAR

Upptäckte precis att min matvåg är trasig. Den har under hela veckan visat fel vikt... kul att allt jag räknat har varit helt fel. Nu måste jag köpa en ny sån också. Dagen har iallfall hittills gått bra. Druckit mycket cola light men det tycker jag är ok. Istället för lunch blev det ett par praliner. 6 stycker rättare sagt, 250kcal så de var ju helt ok! Faktiskt jävligt värt att få äta lite godis, även om det är lite så känns det som en belöning och man behöver inte ha dåligt samvete! Några läkerol har däremot slinkt ner också, mindre bra. De innehåller kalorier och går att man får uppsvälld mage.. Nu väntar lördagsmiddag med familjen och cheesecake till efterrätt. Not for me! De klarar jag!


Känner mig på bättringsvägar. Hade riktigt kul på krogen igår. Kände mig tillräcklig. Åt några kycklingspett när jag kom hem! Inga mackor! credd till mig. Nu ska jag prova nya bikinin som jag fick hem! Tar några bilder, få se om jag vågar lägga upp dom på bloggen här sedan. Kan kanske vara bra som coaching

DAGENS UTMANING

Jag har varit en riktigt DUKTIG FLICKA som klarat hela fem dagar med dieten. Morgonvikten igår låg på 68.1 vilket kändes både tråkigt och lugnande. Var orlig att jag skulle ha gått upp då jag inte vägt mig på flera månader så jag hade ingen aning. Men såklart tråkigt att det inte hänt något, kanske kan det ha att göra med att jag börjat gymma. Muskler väger mer än fett.

I julklapp fick jag 1000kr av mormor. Dom valde jag att lägga undan för att få ta fram när jag gått ner 10kg. 100kr/kilo. Jag är verkligen helt pank för tillfället så dom pengarna skulle verkligen behövas. Ännu en anledning till att verkligen satsa på viktnergången!

Nu är det bakisdag! Så dagens utmaning är att klara av att äta som tidigare i veckan!! de klarar jag!!

DET GÅR BRA NU

Att ligga på runt 800kcal per dag har fungerat rätt bra hitills. Snart klarat fyra dagar. Oftast brukar jag spåra ur efter tre. Nu kommer det däremot bli svårare eftersom mamma kommit hem från fjällen. Ska försöka äta så ltie lunch som möjligt så jag kan äta mer till middag när man äter med familjen. Har kommit fram till en tråkig insikt. Avokado som är så fruktansvärt gott innehåller så fruktansvärt mycket kalorier. 1/2 = ca 100kcal... jävligt synd

Det känns bra nu! kämpa på, kämpa på


DEN SKA SITTA SOM EN SMÄCK, PÅ EN NAJS HÄCK

Beställde denna bikini från asos.com idag. Låg mellan två storlekar så jag tog den mindre. Ska bli mitt mått under viktminskningen. Kanske vågar jag till och med lägga upp bilder på mig i den, för att se hur jag förändras.


SNART ÄR DET DAGS

Dem ringde från stockholms centrum för ätstörningar idag. Fick en tid nästa fredag. Lite läskigt men åh så nödvändigt. Är lite rädd bara att dem får för sig att tvinga i mig massa mat så jag inte går ner i vikt. Men ska försöka gå dit och vara så ärlig som möjligt, prata ut. Gör detta för min egen skull. Att trivas med mig själv är viktigare än någonting annat just nu.


OM JAG DRÖMMER OM DIG TILLRÄCKLIGT MÅNGA GÅNGER, BLIR DET VERKLIGHET DÅ?

Jag drömde om dig inatt igen. Det händer oftare och oftare. Minns inte vad vi gjorde men jag minns dig. Känslan sitter fortfarande kvar, lukten och värmen. Ditt skratt och mitt dunkande häjrta. Du finns bara i drömmen nu. Inte träffat dig på 6 månader. Tänk om du inte är som i mina drömmar? Varm, lugn, rolig. Men det är du. Det vet jag. Jag vill bli omfamnad, av dig. Kommer det någonsin ske?



TEMELDAGEN

Fettis-dagen, eller säger man Fet-tisdagen, eller fetis-dagen? eller som Ture svensson skulle säga, TEMELDAGEN. Ska ni käka? Jag ska icke, klarar inte sötsöker pga av min ätstörning. Men det gör inte så mkt, inte så överförtjust i dessa torrbollar.


MITT LIV I TVÅ ORD

Ensamhet. Vaknar på morgonen. ensam. tittar ifall det är ledig i köket. Vill inte äta med någon annan. Ensam. Sätter mig vid datorn, tar den gamla vanliga rundan, facebook, bloggkoll osv. Men sen då? Sen sitter jag där. fullständigt alldeles jävla totalt komplett ENSAM. Tränar eller prommenerar. Ensam. Tittar på tv, åker till stan. ensam ensam ensam. Who's to blame? mig själv såklart, det är jag som valt att stänga mig själv inne, aldrig kontakta någon, ljuger om någon vill ses. Varför? Jag håller på att tappa greppet om allt. Om mina vänner och mig själv. Kommer dö ENSAM. 

Meningslöst. Vaknar på morgonen. Meningslöst. Äter frukost. Nödvändigt men ändå meningslöst. Sitter vid datorn hela dagen. Tränar men hetsäter sedan. Meningslöst. Vad gör jag med mitt liv egentligen. Allt är så meningslöst. Går i skolan men läser ett ämne jag inte ens kan göra något med i framtiden. Meningslöst.  

Jag vill börja leva! Uppskatta mina vänner och det jag gör. Komma fråmåt, utvecklas. Jag vill inte vara ensam, jag vill inte ha ett meningslöst liv. Jag vill vara och göra meningsfulla ting. Jag vill resa! Jag ska resa. Sedan ska jag plugga till något jag verkligen vill. Arkitekt. Jag ska vara med mina vänner, ringa och umgås, uppskatta dom, sluta vara avundsjuk.



Kling i brasilen! Där ska jag vara om ett år, med mina vänner!


FANTASTIC FOUR

Inom en snar framtid ska jag besöka dessa fyra platser! En stor dröm jag har. Alla mina vänner är ute och reser i thailand. Fuck thailand, bara trusister där nu. Sydamerika är så mycket häftigare. Och den lilla staden Sirmione i Italien som jag såg en bild av och föll direkt. Så otroligt vcker och speciellt! Sen vill jag självklart över till London igen, mitt andra hem. Vart där ett par gånger nu och jag bara älskar staden. Kikade precis in Primarks vårkollektion och den vill jag bara inte missa så kanske ta en tripp över på påsklovet? Sist men inte minst Brighton, så underbar stad vid englands kust. Var där i sommras med syrran och måste dit igen. Hur ska detta gå ihop då? Har ett par idéer.
Tjatar på familjen att vi åker till Italien i sommar. Pappa vill tillbaka till Caorle (en kuststad) och då skulle man kunna åka förbi Sirmione på vägen, stanna 3 - 4 dagar. Det är ju verkligen ett ställe som vuxna uppskattar.
Antingen tar jag en tripp till London nu i vår, men då kan jag inte åka till Broghton i samma veva för där vill man vara under sommarn. Så isåfall ska jag kanske flytta till london i höst och börja äventyrer redan i augusti med en vecka i Brighton.
Men, om jag åker till London i höst så kommer jag inte ha råd att samla ihop pengar till en resa till Sydamerika. För att göra det måste jag jobba hela hösten. Men samtidigt så finns det inga jobb här. Lösning. Hittar ett bra sommarjobb (lättare än att hitta ett i höst) och jobbar mycket i sommar. Sparar som fasike. Har faktiskt redan börjat spara och skippar jag London i vår så kan jag använda sparpengarna det Brasilen istället.
Taggad!? jaaa


Rio de janeiro, tänk att vara där under karnevalen! Måste bara hitta någon att resa med.

 
En del av primarks vårkollektion, vill inte missa den :(


Fint!? jaaa, och tror ni inte att pappa också skulle tycka det? han som älskar visby!


Min egna bild av Brighton. Gud vad jag saknar det nu!

JAG SKA TILL DESSA PLATSER! INGET ELLER INGEN SKA STOPPA MIG, FRAMFÖRALLT INTE JAG SJÄLV!


OMELETT, THE BEST A FAT CAN GET

Jag bara älskar lchf. Underbar mat, mina mage blir inte uppsväld och blodsokcret ligger jämt. Synd att jag har svårt att hålla mig till kosten. Det blev en rejäl urspårning igår med efterrätt på erfterrätt. Men idag är det måndag, ny vecka och nya tag. Finns inte mycket annat man kan göra, försöka inte inte blicka bakåt utan fråmmåt istället. Har räknat ut exkat hur mycket jag ska äta för att gå ner ca ett kilo i veckan genom att använda denna formel:

Ett kilo kroppsfett består av i runda tal 7000 - 7500 kilokalorier (kcal). När du har förbrukat den mängden energi mer än du ätit, oavsett hur du har åstadkommit denna energiförbrukning eller hur lång tid den tagit, har du gått ner ett kilo. Naturligtvis finns det andra faktorer som spelar in, men i grund och botten är det den matematiken som gäller. Alltså: ligger du på ett energiunderskott på 500 kcal per dag, går du ner ungefär ett halvt kilo i veckan. Det är en ypperlig nedgångstakt för att inte tappa muskelmassa eller försämra ämnesomsättningen.

Ditt ungefärliga energibehov kan du räkna ut genom den beprövade Harris&Benedict-ekvationen från 1919:

Män: 66.5 + (13.75 x kg) + (5.003 x cm) - (6.775 x ålder)

Kvinnor: 655.1 + (9.563 x kg) + (1.850 x cm) - (4.676 x ålder)

Slutsiffran är ditt BEE, dvs ditt basala energibehov vid vila.

Därefter multipliceras BEE:t med en stress- och aktivitetsfaktor från 1.2 - 2.0, där 1.2 är en dag framför datorn och 2.0 är en idrottsmans dag inom en konditionsgren, och från summan du får fram (som alltså visar det energiintag du behöver för att din kroppsvikt skall vara konstant vid den aktivitetsnivå du anger) drar du av 500 kcal. Det är kaloriintaget som du bör ligga på för att uppnå viktminskningen av ett halv kilo per vecka.


Jag vill gå ner ett kilo i veckan så tar istället bort 1000 kcal. Då fick jag 837kcal under en dag framför datorn. Gjorde en liknande omelett som den nedan men utan ost och så mycket grönsaker. Bara 300kcal


DAGENS UTMANING

Ska på lunch hos farmor och farfar och lyckas äta deras mat utan att få ångest, utan att sätta igång "misslyckande-tänket" som leder till hetsätning. Gäller bara att äta det nyttiga och i en lagom mängd. No problem.

(Klarade gårdagens utmaning)


HEM & HUS

Ni kanske märkte i förra inlägget att det inte var någon modetidning som låg på bordet och väntade på att bli läst. Slutar med det nu, blir bara så påverkad av kroppsiedalen när man läser sånt där. Och hem och hus är sjukt bra haha nä men jag gillar ju inredning och arkitektur. Hittade ett par riktigt fina grejjer så nu är jag supertaggad på att flytta hemifrån och inreda!!

DAGEN UTMANING

Kunna njuta av naturgodis utan ångest?



Det ska jag klara. Nu ska jag mysa.


WHAT´S THE NAME OF THIS GAME?

Jag hetsåt igen. Åtta mackor och två tallrikar soppa. Varför? Jag kom på det när jag gick ut på promenad, solen och luften få en att tänka klart. Jag hetsåt för att jag hela morgonen klankat ner på mig själv. (läs det tidigare inläggen) Kallas också trötsäta. Jag trodde att denna metod skulle hjälpa mig att sluta hetsäta, genom att påpeka hur ful och dålig jag är, gå in på djupet, hitta alla fel jag gör. Visst, det hjälper för att se vad som gör att jag mår dåligt, men det är att jag själv fortsätter att klampa och stampa på mig, hata mig själv för att jag är blyg och osäker, sparka på den som redan ligger ner. Det är vad som gör att jag hetsäter.

Jag måste sluta spela i motståndarens lag. Tro på mig själv. Jag blir ledsen när jag går ut på krogen, känner att alla tycker att jag är ful, tycker att alla bilder är fula, tror att det är jag som gör att vi inte kommer in för jag är för ful. Tänk om jag skulle vända på allt. Hur kul skulle jag inte ha då? hur bra skulle jag inte må då? Vilket också skulle resultera i att jag inte får samma ångest och måste dämpa den genom mat.

Självklart är det ingen lätt resa. Det finns fortfaranden den sidan av mig som vill gå ner i vikt. Och finns det något sätt att jag gör utan att ha ångest. Att vilja gå ner i vikt betyder ju att man inte är nöjd med sig själv. Det är en lång resa. Jag ska helt enkelt äta nyttigt och träna. Då mår jag bra både fysiskt och psykiskt. Kommer jag loss från mina hetsätningar så har jag vunnit otroligt mycket. Det är dom som har gjort mig tjock. Äter nyttigt och bra tills det slår slint. Förut spydde jag när jag hade svullat, men där har jag faktiskt tagit ett steg upp på stegen och slutat med. vilket iförsig har gjort att jag gått upp så mycket i vikt för hetsätningarna har fortsatt men har slutat att göra av det det jag stoppat i mig genom att spy.

Jag tror att det finns olika aätt att gå ner i vikt på. Det som jag har hållt på med senaste tiden med strikta dieter gör att man känner sig så oerhört misslyckad som människa. När det enda man tänker på är mat och träning. Sen kan man gå ner i vikt för att komma till den vikten då kroppen mår bra, då man är sund och trvis med sig själv. då man redan tycker om hur man ser ut men vill komma tillbaka dit då man mådde som bäst. Jag tror att jag ska testa det nu.

Men framförallt så måste jag tro på mig själv som människa. Att jag duger. Nu är det slut med nerklankande inlägg. Det gör bara allt värre. Jag vill bli den glada människa jag var för ett par år sedan, då allting inte var kopplat till ångest. Jag ska bli den människan. Det får ta den tid som krävs. Detta är ett livprojekt, mitt liv som jag vill leva!

RÄDD/RÄDDARE

Mina tankar dag som natt. Blir rädd när jag ser detta. Att det verkligen är jag.
Men det blev precis min räddare. Tänkte gå och leta efter något i kylskåpet men videon fick mig att avstå.



MAMMA MIA

Igår när jag kom på natten hem så sa min mamma något till mig som fick mig att vilja ta livet av mig. Kände mig så värdelös, så jävla sviken. Vet att vi inte har någon bra relation men detta var så lågt man kan sjunka. Hon vet att jag har problem med mitt ätande, att jag vill gå ner i vikt. Men har man varit ute så vill man gärna äta något litet när man kommer hem.

Tar fram ost och smör för att göra några ostrullar. Då kommer hon ut ur sovrummet, smal och bening. Ser på mig som att jag är världens tjockis. Säger överlägset att jag inte borde äta det där. Jag blir helt paff, frågar vad hon menar med det och hon svarar att jag Inte borde äta när jag kommer och särskillt inte ost och smör... Har aldrig kännt mig så förnedrad, så liten men samtigt så stor.

grät mig till söms, det var den värsta kvällen i mitt liv. Utgången som blev helt misslyckad. Kom inte in, har världens dubbelhaka på alla bilder, alla andra är så jävla snygga. Och sen detta avslutet. Önskade att jag aldrig mer skulle vakna upp.

KRÄFTAN = AVUNDSJUKASTE STJÄRNTECKNET

Jag är avundsjukan själv i mänsklig form. Kan aldrig glädjas åt andras succé, inte låta någon vara lycklig utan att bli svartsjuk. Allt måste bottna i mitt dåliga självförtroende.

Det finns en person. Som varit en av mina bästa kompisar i nästan 10 år. Men nu är jag bara så ledsen och förbannad. Inbillar mig att det är hon som gör dumma saker på rad men det är nog egentligen jag som bara är avundsjuk. Tror att allt beror på att jag är tjock. Alla smala har det så mycket enklare. Varför kommer inte jag in på det stället? Är det för att man måste vara fashion, ha världens längsta och smalaste ben... Så jävla trött på stockholms uteliv. Allting bara handlar om vart man kommer in, om man har rätt stil, om man är smal osv. Vad hände med att bara gå ut för att ha kul. Nu är det bara ångestladdat för mig. Känns som att jag förstör för dom jag går ut med, gör att vi inte kommer in.

Det finns tre varelser som jag kan vara med utan att bli ledsen för att jag är tjockast och fulast. Det är mina två systrar. Båda dom är smala som stickor (varför blev just jag tjock?) men dom är det bästa i mitt liv. Den sista är min katt, vet att jag låter som världens nolla men det är sant. Jag kan vara precis som jag är med dessa tre personer.

BAKISDAG

Klarat av bakisdagen rätt okej faktiskt. Var nog för att jag var i skolan. När jag kom hem på eftermiddagen åt jag lite nötter och ost. Blev ganska mycket ost och ett äpple på kvällen. Mindre bra. MEN inga mackor iallfall!


SKA JAG HA ÅNGEST?

Gårdagen då? De vart superkul. Whiskey. Skratt. Musik. Men såklart vart jag superfull. Tappar kontrollen. Minnesförlust.

Spelade sanning och konka = tvungen att kyssa klasskompis = Ångest


SVÅRMODIG DAG

DU LOGGAR IN PÅ MSN FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ FLERA VECKOR. INTE SKRIVER DU, INTE SKRIVER JAG.

VAD ÄR MITT PROBLEM?

Åkte hem tidigare från skolan idag. Var så jävla besviken på mig själv. Vad är jag rädd för egentligen? Att det ska bli en pinsam tystnad, att klasskompisarna ska tycka att jag är tråkig. Jag måste framstå som världens tråkigaste, blygaste och nervösaste människa. Det blir ju mer jobbigt när jag smyger, låtsas att jag inte ser en person, kommer med bortförklaringar. Mår skit av att hålla på så. Självfötroendet går i botten. Kan ju inte bli pinsammare än när folk förstår att jag sett dem men inte låtsas om det, fejksnackar i mobilen.  Vill bara kunna åka till skolan utan att oroa mig för att stöta på någon på tunnelbanan, att bli ensam med någon i cafét eller tvingas åka sällskap hem med någon. Hela min tid går åt att fundera över hur jag ska lyckas slippa träffa någon eller samtalsämnen.

image838

KREATIVT KRÖKANDE

Ikväll, avgörande ögonblick. Första klassfesten. Tänk om jag blir jättefull.. Fast det är inget jag oroar mig för. Vad jag oroar mig för är att jag blir tråkig, inte pratar, blir nervös och rodnar, svettas. Som jag brukar.

Vad ska jag ha på mig? Nya frisyren blev inget kap direkt. Eller det är precis vad det blev. Hon kapade av hela mitt hår...

Men för ovanlighetens skull så ser jag fram emot det. Ska bli kul. Spännande

Tråkig inlägg, får hoppas att kvällen kompenserar med lustigheter.

Jag vill vara snygg, charmig och stabil. SMAL men det är lite sent att göra något åt. Får sätta på mig korsetten som jag fick hem idag också. Den var inte så superbra, men det kan ju inte bli sämre iallfall...

Nu plugg! Sen TAGGA



TRÄNINGSVIDEO

Fick hem Gymglams träningsvideo idag. Var med på hennes genrep inför inspelningen och fick därför den gratis hemskickad som tack! Tack själv Caroline! Superbra träning, jag var helt död efter att ha kört alla program efter varann.
Kunde knappt gå ner för trappan! Den här dvd:n är perfekt när man vill träna men inte orkar åka till gymmet i vinterkylan!


                  
  http://gymglam.se

KAN JAG FÅ FINNAS I DITT LEENDE?

Drömde om dig inatt. Igen. Det var underbart. Att få vakna upp med den känslan, känslan av värme, lätthet, nervositet, pirret i magen. Att få tycka om någon på riktigt. Men nu var detta inte på riktigt. Det var en dröm, en tanke.

Kan det inte få bli verklighet? Jag behöver inte bli din flickvän. Jag vill bara känna att jag har någon, någon att bry mig om, att bry mig för, att gilla, prata om, fnissa nervöst åt. Låt mitt hjärta få dunka nervöst! Låt mitt hjärta få bli varmt när jag ser dig. Låt mig få se dig.

Och kanske att jag kan få finnas i dina ögon, i ditt leende, bakom din rodnad. I din famn.


ALTERNATIV

Har efter den helt misslyckade helgen suttit och tittat efter snabba medel till viktnergång. Kollade på fettsugning, var villig att lägga ner mina sparpengar på något som faktiskt gör att jag mår skit 24/7. MEN det kostade runt 25 000 per kroppsdel. Så mycket sparpengar har jag inte ens. Så det fick bli en billigare variant. Denna slimkorsett är påväg hem till min brevlåda. Hoppas den kan fixa till figuren lite iallfall!!

Elastiskt korsett Be slim; perfekt figur - stl: 36/38 (S)

DUGER JAG?

En tom vit skärm bländar med skräck mitt ansikte. Det är word-dokumentet som varit uppe under dagen men ständigt täckts av en inernetsida. Nu ligger den överst. De icke existerande orden skriker med sin frånvaro i mitt huvud. Det är inte rätt ord. Det är nedverderande ord. "Du är för dåligt för kursen, ingen vill vara med dig, vad gör du där? Det är pinsamt".

Imorgon. Då. Då ska jag sätta mig obekymrad, face to face med det vita dokumentet och bara skriva. Låta det flöda. Allt är bättre än ingenting. Har jag någonting kan jag iallfall förbättra, redigera, ta bort dåliga stycken.

Bort med prestationångesten. Jag går kursen för att bli bättre. För att bli kreativt. Jag må vara yngst och osmartast. Men jag jobbar på det.. eller gör jag?


TICK TACK TICK TACK

Frustration. Hade lovat mig själv att nästa gång jag träffar dig ska jag se perfekt ut. Ville att du ska tänka "oj, vad smal hon blivit". Men all denna press verkar ha motsatt effekt på mig. Har aldrig ätit så dåligt och mycket förut, aldrig haft sådan ångest. Aldrig kännt mig så ensam, så sårbar.

Jag vill ju bara att du ska tycka om mig

Men tiden går, jag står och stampar på samma ställe som i höstas

tick tack tick tack...


WHY I WANT TO BE SKINNY



- Kunna få slät hy. inga celluliter
- Kunna springa omkring hemma i underkläder utan att det hänger och slänger
- Ha tighta tröjor till jeans
- Se fram emot och njuta av sommaren istället för ångest
- Kunna gå in i ett rum och känna att folk inte kollar på mig bara för att jag är tjock
- Veta att jag är snygg från alla vinklar, hur jag än vrider och vänder på kroppen
- Snygga armar i linnen
- Slippa hålla handen under hakan/ ha halsdukar för att gömma dubbelhakan
- Kunna skratta åt tjockisskämt
- Få slippa hålla in magen 24/7
- Vilja vara med på fotografier
- Våga tro att jag kan få en snygg man

http://itspam.blogg.se thanks for your inspiration


SUGEN



Hur fin? Skulle jag skaffa en tatuering skulle det bli denna.
Fri som en fågel.
Riktigt sugen. Sugen på kalorier också. Redan smällt i mig mat för 3 måander.

HUNGAR EFTER DIG. DINA ORD

Snälla älskade människa. Kom tillbaka, ge mig något att kämpa för.
Saknar det vi inte har, aldrig haft, aldrig kommer få?

JORDENS VÄLVILJA

Du behöver inte vara god.

Du behöver inte gå på dina bara knän

Hundra mil genom öde mark, ångrande.

Du behöver bara få det blida djuret i din kropp

älska det det älskar.

Berätta för mig om din förtvivlan, din, och jag berättar om min.

Medan världen går vidare.

Medan solen och de skira kristallerna från regnet

rör sig över landskapet,

över prärierna och de djupa skogarna,

bergen och floderna.

Medan de vilda gässen, högt i den klarblå luften,

är på väg hem igen.

Vem du än är, hur ensam du än är,

offrar världen sig självt till din inbillning,

ropar till dig som de vilda gässen, skarpt och upphetsande --

om och om igen tillkännager din plats

i alltings släktskap.


I WANNA BE RICH, I WANNA BE FAMOUS, I WANNA BE THIN

Gjorde ett misstag. Misstag ska man lära sig av. Det gör inte jag. Går någonting fel faller hela min världs samman och allt känns meningslöst. Börjar käka och allt känns ännu mer värdelöst. Känner mig rutten, "börjar om imorgon igen" "Måste passa på att äta allt jag kommer åt"

JAG MÅSTE LÄRA MIG ATT STÅ EMOT. Det här handlar inte om något simpelt sötsug. Det handlar om att kunna se ljuset. Inte ge upp. Även om dagen är mörk, även om jag faller ner i ett svart hål. Då måste jag hjälpa mig själv upp. Innan jag gräver mig djupare ner.

Jag kan hoppa över groparna längs vägen! Det blir bara så mycket enklare ifall jag inte själv håller i spaden och gräver hålen större.

RÄDSLA & ÅNGEST

Jag drömmer, jag drömmer så fruktansvärt intenvist och känsloladdat att det värker i bröstkorgen. Önskar varje dag att jag kan få bli smal. Kunna gå ut våga visa mig, tro att killar inte tycker att jag bara är en tjock bitch som någon förut uttryckt det... Men det blir aldrig verklighet. Jag kommer aldrig kunna njuta av livet, springa på stranden i bikini, aldrig kunna åka på semester och ha det underbart. Allt blir bara värre och värre för var dag. Jag bara äter mer och mer. Så jävla rädd. Vart detta kommer sluta..

JAG VILL INTE VARA TJOCK, JAG VILL VARA SOM ALLA ANDRA

RSS 2.0